Hos Slipa Golv Göteborg är vi mycket stolta då vi vet att efter flera års erfrenhet vad och hur vi skall utgå för att ge dig, oavsett golv, ett utmärkt resultat. Har du ett gammalt eller slitet golv som du vill förnya och ge nytt liv är detta något vi med glädje hjälper dig med. Vi vet att du inte alltid är lätt att hitta rätt tjänsteleverantör för de olika tjänster man behöver, i hemmet eller i sin lokal. Därför vill vi hjälpa dig på vägen och stå till din tjänst genom att vara mycket flexibla och ha stora möjligheter till att skräddarsy våra lösningar efter dina behov. Vi är inte längre än ett samtal eller kontaktformulär iväg så se till att kontakta oss redan idag för att ta nästa steg mot känslan av ett helt nytt golv!

Just nu är vi glada att kunna erbjuda dig följande tjänster:

Slipa Golv Göteborg:

  • Golvslipning & dammfri golvslipning
  • Lacka Golv
  • Underhållsolja Golv
  • Olja Trägolv
  • Mfl. Kontakta oss!

Golvslipning & Dammfri Golvslipning

Vi är experter när det gäller att erbjuda förstklassiga trägolvstjänster, oavsett om det är för privata eller företagskunder. Vi ser till att vår golvslipning erbjuder ett nytt och elegant utseende till gamla trägolv samtidigt som nya golv ser mer sofistikerade och eleganta ut.

Förutom trägolv kan Slipa Golv Göteborg också hjälpa dig inom ytbehandling och underhållsolja golv efter en dammfri golvslipning.

Lacka Golv

Många golv slipning och ytbehandlingstjänster lämnar ofta efter sig en hel del damm och smuts. Med mycket regelbunden trafik leder till detta problem som kan rispa och förstöra golvets yttre. Du kan lita på oss för att erbjuda sliptjänster som är helt professionella och hanterar allt från dammfri golvslipning till att ta hand om allt damm. Med tid och ålder, kan även dessa golvbrädor förlora sin yttre glans och fina yta. I sådana fall kan du lita på oss för att lacka golv med bra lackeringstjänster som ger ett nytt liv till dessa golvbrädor. Vår professionella arbetskraft kommer att lacka golv med hög kvalitet utan alltför onödiga kostnader för dig.

Underhållsolja Golv

Som nämnts ovan en hel del gånger, har vår erfarenhet och expertis lärt oss att alla typer av golv kräver regelbundet underhåll. Vi är där för att hjälpa våra kunder genom att erbjuda några av de bästa lösningarna med tanke på deras krav. Oavsett om det är regelbundet förebyggande underhåll, akuta reparationer, översyn eller andra sådana jobb har vi kompetens att utföra det du behöver och önskar.

Olja trägolv

Slutligen vill vi informera våra läsare om att vi kan erbjuda det bästa av oljelösningar för trägolv. Olja ger tillbaka lyster och ljusstyrka som äldre trägolv ofta förlorat. Man måste dock välja de bästa oljorna och vi vet vilken typ av olja som är bra för våra kunders olika trägolv.

Givetvis är vi alltid flexibla så de till att kontakta oss idag så hjälper vi dig med en lösning för just dig!

Välkommen!